Zondag 27 mei a.s. 19e Pluimenrit

– de oldtimer bromfiets- én hulpmotortoertocht voor de échte genieters! –

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze gezellige Pluimenrit op uw meest bijzondere hulpmotor of brommer.

Dus mocht u wat te kiezen hebben in de schuur, neem dan eens die minder voor de hand liggende hulpmotor of bromfiets mee. Wij van de organisatie hebben een grote voorliefde voor bijzondere hulpmotoren en bromfietsen en met de Pluimenrit proberen het rijden met juist die voertuigen te stimuleren. We zien het als een groot compliment als u hieraan mee zou willen werken en dus deel zou willen nemen met een dergelijk voertuig. 

In het verleden mochten we vele bijzondere hulpmotoren en bromfietsen verwelkomen. Een kleine greep; Cymota, Velmo, ILO Biefstukwarmer, Flink, Rex, Lohman Diesel, Vicky FM38, Berini’s, Cyrus Bleu-star, Batavus whippets (5 tijdens een rit uit diverse bouwjaren), Centro Triporteur, Sparta Grand Sport, Batavus Bakbrommer, Lely invalidebrommer, Union Sport, Itoms, Flandria Rekord, Avaros Kingline, DKW Spoetnik, Puch DS50, Zündapp Combinette en Falconette, Malanca, Morini, Testi enz. enz. 

DE RIT

De hulpmotorrit is +/- 40km lang en de bromfietsrit is ongeveer 80 km lang. Beider voeren u langs vele mooie plekjes in het Brabantse Landschap.

Terug van weggeweest in Haaren! Op 1 maart 2018 opent op Driehoeven 2 in Haaren een nieuwe horecazaak, alwaar wij weer op onze vertrouwde locatie de Pluimenrit mogen organiseren. 

Borrel- en dinercafe Juffrouw Jopsen

Driehoeven 2, Haaren
Aanvang: 10.00
Start rit: 12.00
Deelname: €8,00

 

Meer informatie:

Marco Schuurmans: 06-55758786
Ad van den Nieuwenhuijzen: 06-54343094